donderdag 28 januari 2010

Nekkerhal

De Nekkerhal is een evenementenhal met een oppervlakte van 18.500m².
Het multifunctionele karakter van het complex maken de Nekkerhal de ideale locatie voor de organisatie van een evenement. Of het nu gaat om een beurs, een productpresentatie, een bedrijfsfeest of een cultureel of sportief evenement, de nekkerhal is graag uw partner.
De flexibiliteit van de Nekkerhal maakt maatwerk mogelijk : wil de organisator een totaalconcept, dan verzorgt de Nekkerhal de totaliteit, maar even goed kan hij opteren om enkel de locatie via de Nekkerhal te nemen en voor het overige werk met de partners van zijn keuze.
De Nekkerhal is gelegen net buiten de ring van de historische, culturele, en aantrekkelijke stad Mechelen en is vlot bereikbaar via de E19. De parking biedt plaats aan zo’n 3.500 wagens.

De Nekkerhal is eigendom van de Stad Mechelen en wordt geëxploiteerd door de daartoe speciaal opgerichte en gelijknamige vereniging zonder winstoogmerk.
Door middel van een mobiele scheidingswand kan de hal in verschillende sectoren opgedeeld worden.
De toegang tot de hal wordt verzekerd door 8 ingangen, die onder meer alle met een grote elektrische rolpoort uitgerust zijn. De grootste poorten zijn 4,5 m hoog en 4,5 m breed.
De vloer is geschikt voor transporten met een maximale asbelasting van 39 ton of een gemiddelde overlast van 2.000 kg/m².
Tijdens de dag is er natuurlijke verlichting. Het daglicht komt in de hal via ovaalvormige openingen in de dakconstructie, die afgedekt zijn met transparante acrylaatkoepels. De elektrische verlichting laat een hoog verlichtingsniveau toe.
Het verwarmen gebeurt door luchtverhitters met aardgas als energiebron.

DE NEKKERHAL VZW
HOOFDGEBOUW
2800 MECHELEN
Tel : ++32/15/55 10 01
Fax : ++32/15/55 66 82
E-mail : info@nekkerhal.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten