donderdag 28 januari 2010

ECOPOP

ECOPOP wordt de réferentiebeurs voor iedereen die bio & eco denkt en leeft. ECOPOP is de eerste algemene bio- en ecobeurs in de BENELUX en stelt de volledige sector voor aan een breed publiek op 6 en 7 februari 2010 in Kortrijk Xpo. Ontdek op onze site alles over ECOPOP, laat uw ecotips achter en deel ze met de andere bezoekers, schrijf u in op onze nieuwsbrief en volg onze eco- en bionieuwtjes!

ECOPOP wordt dé referentiebeurs voor al wie bio en eco denkt en leeft (of van plan is het te doen…).
Wat denkt u over ecologie, bio en duurzaamheid? Vage begrippen waar u de buik van vol hebt of één van uw actiepunten voor de volgende jaren? We gaan ervan uit dat u eerder aan de tweede omschrijving denkt… U kan geen krant lezen, geen magazine openslaan of het nieuws opzetten zonder een econieuwtje te weten te komen, maar wat kunnen deze begrippen nu concreet voor u betekenen?
Welke producten bestaan er allemaal die u kunnen helpen om uw steentje bij te dragen aan een kleinere ecologische voetafdruk? Waar kan u de informatie halen over alle mogelijke premies die uw inspanningen voor het milieu belonen? Op welke manieren kan u een stuk goedkoper leven en automatisch meewerken aan de realisatie van de uitdagingen waar we de komende jaren voor staan?
ECOPOP brengt alle mogelijke producten, diensten, informatie en tips samen op één plaats, tijdens één weekend, in een heel toegankelijke eco-belevingshappening. Kom ECOPOP zien, proeven, horen, ruiken en voelen. Verlaat onze beurs met handenvol tips en ideeën hoe u op een aangename manier kan meewerken aan de wereld van morgen!
ECOPOP zijn veel bedrijven die hun producten aan u voorstellen. ECOPOP zijn interessante workshops over alle mogelijke eco- en bio-onderwerpen. ECOPOP zijn boeiende voordrachten over hoe u uw leven meer eco kan maken. ECOPOP is beleving, verwondering, shopping, entertainment en een ecologisch verantwoorde snelle hap. ECOPOP is dé bio lifestyle fair waar we u verwachten!
Klik hier voor het ECOPOP programma en klik hier voor alle praktische ECOPOP info!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten