donderdag 28 januari 2010

FOX Vakanties wil scoren op Vakantiebeurs

Reisorganisatie FOX Vakanties wil scoren op de komende Vakantiebeurs in Utrecht. Dat meldt directeur Maarten de Ruiter. Dat scoren moet voortkomen uit de inzet van de organisatie op de beurs. FOX Vakanties heeft onder meer 30 computers op de beurs staan en een team van ervaren reisleiders op de vloer.

Daarnaast biedt FOX Vakanties bezoekers van de Vakantiebeurs de mogelijkheid om tientallen procenten korting te winnen op een geboekte reis. Uiteraard biedt de organisatie ook een verder uitgebreid aanbod aan trips richting exotische oorden. FOX Vakanties is te boeken via de website van FOX zelf, maar ook via de ANWB-winkels. Volgens De Ruiter doet FOX Vakanties het nu al goed met boekingen. Die liggen zo`n 5% hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. De Vakantiebeurs kan hierbij een extra impuls geven.

Volgens de FOX-directeur was de Vakantiebeurs vorig jaar goed voor een omzet van ruim 4 miljoen euro. Dat bedrag wil FOX Vakanties graag weer binnenhalen. Om de reiziger te verleiden biedt FOX onder meer Feel Good-reizen aan, rondreizen gecombineerd met een aantal dagen vrijwilligerswerk bij geselecteerde projecten. Een van de noviteiten van FOX is FOX Festival, een nieuw reisproduct waarbij een bekend festival deel uitmaakt van de rondreis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten