donderdag 28 januari 2010

Kortrijk Xpo

Kortrijk Xpo ligt centraal in Europa, middenin de driehoek tussen Londen, Amsterdam en Parijs en is zowel per wagen (aan de afrit 2 op de E 19), als met openbaar vervoer (frequente trein- & busverbinding van Station Kortrijk Centrum tot aan Kortrijk Xpo) als per vliegtuig (vliegveld van Wevelgem) probleemloos bereikbaar.

Kortrijk Xpo heeft als grootste troef voor op deze expogebouwen dat er in een zeer professionele omgeving toch een klantvriendelijke service wordt gegeven en de klant altijd op de eerste plaats komt. Kortrijk Xpo is met zijn 38.000 m² groot maar toch klein !

Het vier sterren Meeting Center biedt de meest moderne vergader- en ontmoetingsfaciliteiten voor de zakenwereld van Zuid-West-Vlaanderen en ver daarbuiten. Met zijn 11 zaalcombinaties en een brede waaier van alle up-to-date audiovisuele apparatuur, uitstekende akoestiek, daglicht en airconditioning is Kortrijk Xpo Meeting Center het ideaal centrum voor het organiseren van congressen en seminaries. Productlanceringen, modeshows, personeelsfeesten en banketten vinden er een exclusief kader.
Kortrijk Xpo Meeting Center beschikt over een prestigieus toegangscomplex aan de voet van de toren van de hallen en het ruime watervlak. Een ingenieuze automatische twin-door brengt uw gasten in een fraaie lobby die toegang verleent tot de diverse zaalcombinaties.
Het Meeting Center beschikt over drie bars: de bar ’t Ketelke gesitueerd bij de lobby, een tweede bar in de ruime zaal Stoutenberg en bar het Schaak aansluitend bij de Roeland-zalen. In 2001 werd het zaalarsenaal uitgebreid met Kortrijk Xpo Meeting Center Bis. Dit stijlvolle Paviljoen, met lederen directiezetels, kende van de meet af aan succes. Niet enkel voor zijn boardrooms maar ook voor kleine feestjes in privé-sfeer, is het Paviljoen sterk in trek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten