donderdag 28 januari 2010

Flanders expo

Hebt u plannen voor een manifestatie? En wilt u er zeker van zijn dat uw dromen uitgroeien tot een echt succes? Professioneel ondersteund, in een omgeving die tot de verbeelding spreekt? Dan komt u onvermijdelijk bij Flanders Expo uit. Alleen wij bieden u veel meer dan alleen maar een eigentijdse, compleet uitgeruste locatie. We stellen u een volledig team ter beschikking : ervaren mensen die u zowel commercieel, operationeel als administratief bijstaan.
Bij Flanders Expo gaan de deuren naar het succes voor u wijd open. Van (vak)beurzen, seminaries, symposia, product shows en bedrijfsevenementen allerhande tot concerten, ijsrevues en indoor sportevenementen... In de hallen van Flanders Expo kan álles, en zelfs vaak tegelijkertijd.

foto ingang Flanders Expo

Op jaarbasis komen meer dan 1 miljoen mensen bij ons over de vloer. Daarom is Flanders Expo een partner van internationale allure. En dat is geen toeval… Gent ligt immers op de as van vele Europese steden en trekt belangstellenden uit vele landen om ons heen. Hier wordt elk evenement een magisch moment dat bezoekers en deelnemers nog lang met zich meedragen.

Flanders expo
hoofdzetel Artexis NV

Maaltekouter 1, B-9051 Gent
Tel: +32 (0)9 241 92 11
Fax: +32 (0)9 241 93 25
E-mail: Flandersexpo@artexis.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten