dinsdag 28 december 2010

Lynshairextensions

Lynshairextensions

=====DE FEESTDAGEN KOMEN ERAAN ,BESTEL TIJDIG U EXTENSIONS,NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ===== ********WELKOM BIJ LYNSHAIREXTENSIONS*** Maak nu je afspraak mail lynshairextensions@hotmail.com met vermelding naam, leeftijd, adres,tel en eventuele wensen of bel gsm:0472/630737 na 18h.

Wil je graag ééns iets anders,een nieuwe look,meer volume,verlenging,coupe soleil of een combinatie ervan!! Alles kan met hairextensions.Eindeloze mogelijkheden aan betaalbare prijzen.Er bestaat een waaier van  merken  ,kleuren ,lengtes en structuren voor ieders beurs.

 Ik werk uitsluitend met echt haar en merken zoals -So-cap -Euro-so-cap -So-cap original -Eclectica so-cap -Balmain -Great-hair -Indian gold -Virginlengths -Hair Lucy

Door goeie contacten met diverse groothandels in het buitenland kan ik af en toe een actie aanbieden Over de herkomst van human hairextensions (echt mensen haar) doen veel verhalen de ronde!!Wij kunnen u vertellen dat de extensions allemaal afkomstig zijn van India . De beste structuur die voor ons past als Europeaan is het haar uit India. Meer uitleg bij het intake gesprek.De door ons gebruikte hairextensions kunnen geverfd en gepermenteerd worden. De hairextensions zijn niet schadelijk voor het eigen haar,maar je moet ze wel goed verzorgen.

 Wat omvat het intake gesprek?  ( Dit gesprek is van groot belang zo kom je niet voor verassingen te staan en is iedereen tevreden, dit is ook vrijblijvend )!! -Een goeie uitleg over de verschillende haarsoorten en de verschillende structuren. -De prijsverschillen tussen de soorten merken.(Voor en nadelen ). -Bepalen wat voor U de beste extensions zijn naargelang de toestand van U eigen haar. -Kleurbepaling,de lengte en de hoeveelheid extensions.

De totaalprijs all-inn omvat 1.De extensions en het plaatsen ervan. 2. Informatiemapje met tips en adviezen . 3. Gratis diepreinigende shampoo om te gebruiken de dag voor het plaatsen van de extensions. 4. De afwerking en eventueel bijknippen . 5. Een controle binnen de eerste 6 weken gratis . Er zijn tal van structuren te verkrijgen in de verschillende merken alsook lengtes,over het algemeen worden er verschillende kleuren gemengd om zo natuurlijk het eigen haar te benaderen. Interesse!! Bellen maar!! geen sms Lyn

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten