zondag 13 februari 2011

Golfen in Spanje: denk aan de Costa Blanca

Golfen in Spanje: denk aan de Costa Blanca

In de herfst, winter en lente is het goed golfen in het uitgebreide golfgebied aan de zuidelijke Costa Blanca.

Wij kunnen u behulpzaam zijn met het behalen van uw golfvaardigheidsbewijs, regelen van greenfees, golf clinics enz.

 

Op onze website www.costablancavakantiewoningen.be kunt u alle informatie vinden over de accommodaties die wij verhuren. Het is een heel divers scala van vakantieverblijven: voor grote gezelschappen tot 12 personen, voor 2 personen en alles ertussen in.

Allemaal dichtbij gelegen aan een van de 25 golfbanen die binnen 1 uur rijden van uw accommodatie liggen. Vaak zelfs binnen 2 minuten gelegen van een golfbaan.

Ka-Ré verhuurt grote vrijstaande villa’s met privézwembaden tot appartementen met gemeenschappelijk zwembad. Voor elk wat wils en voor elke beurs. Al onze accommodaties zijn gelegen aan de zonnige, zuidelijke Costa Blanca, in Rojales, Benijofar, Guardamar del Segura, La Marina en Daya Vieja. In een gebied waar Spanje nog Spanje is en waar u een onvergetelijke (golf)vakantie zult kunnen vieren.

Op onze site vindt u de vakantiewoningen beschreven die wij verhuren, de bijbehorende informatie per accommodatie en de prijzen. Ook geven wij u zoveel mogelijk informatie over het voor u misschien nieuwe vakantiegebied, de Costa Blanca

Op deze manier hopen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven, zodat u de juiste keuze kunt maken om een voor u passende accommodatie te kiezen. Mocht u daarbij nog extra hulp nodig hebben, aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zullen u met raad en daad ter zijde staan.

Wij hopen u persoonlijk te mogen ontvangen op uw vakantieverblijf. Veel vakantievoorpret op onze site: costablancavakantiewoningen.be

 

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten